5 måder at bruge din visitkort mere effektivt

I modsætning til populær tro, den bedste anvendelse af visitkort ikke at gøre origami eller samle støv. Men i denne artikel finder du 5 af de mest effektive måder at bruge din visitkort på daglig basis!
Når Joe Girard, verdens største sælger, solgte biler ville han ofte gå til Detroit Lions fodbold spil.
Selvom han havde råd til dyre pladser, valgte han at sidde i det øvre dæk og når løverne scorede, han ville smide visitkort tilbydes det øverste dæk på de dyre pladser under der rabat på en ny bil, der var kun godt, den følgende dag.
Joe Girard eksempel fører os til vores første punkt:
1. være kreative
Instruktør på en karate klasse kan uddele visitkort på hans søns t-ball spil, der siger “Første lektion gratis med dette kort”. En pet opmagasinere ejeren måske Giv ud visitkort, der har et tilbud om en gratis guldfisk, eller 10% rabat på køb over $100.
Uanset hvad din type virksomhed er der en kreativ måde at få dit visitkort i hænderne på købere.
Hvis du kan tænke på disse kreative måder, før din konkurrence gør, du er et skridt foran, og du vil se stigningen i erhvervslivet.
2. Husk forholdet 1 til 1
1 til 1-forholdet er den nemmeste formel du nogensinde har brug for at vide. Hvis du taler med en person i mere end 1 minut, bør de have 1 af dine visitkort i deres hånd. Det er forholdet 1 til 1.
Dybest set betyder, at du skal finde en måde at tale om hvad du gør, og få dit visitkort i hånden inden for det første minut af samtalen.
Tænk på det som en elevator samtale. Dette perspektiv vil få ud af din elevator snart, så du har en kort tid at få denne visitkort i deres hånd.
3. gør dem ihændehavere
Når du har dit visitkort i hånden af dine potentielle kundeemner, hvad der skal få dem til at holde det?
Medmindre du sælger luft og vand, potentielle kunder behøver sandsynligvis ikke hvad du sælger, men forhåbentlig de ønsker, hvad du sælger.
Da de fleste af os ikke er i en behov baseret business vi nødt til at få vores potentielle kunder en grund til at huske os og holde vores kort.
Hvorfor vil nogen dit visitkort? Hvis du ikke kan besvare det nemt, måske er det tid til at tænke på et nyt visitkort design.
Har dit visitkort værdifulde oplysninger om det? Værdifulde mener jeg en kort, rabat, kalender, målinger, diagrammer eller noget relevant til din branche?
Hvis det ikke sker, kan du ønsker at tænke om at føje en værdi funktion til dit visitkort.
4. lad dem hvor du bruger dine penge
Bare i går aftes gik jeg til at spise på en mexicansk restaurant og sidde på tælleren jeg så omkring 30 kort til en bilforhandler, sidder i en plastik Visitkortholder. Jeg spurgte pigen på tælleren, hvorfor de var der og hun sagde, “Han sagde, han skulle til at forlade dem til kunder.”
Dette er blot ét eksempel på en eller anden kunne du forlade dit visitkort. Andre steder omfatter frisør eller skønhed butikker, medicinsk kontorer herunder tandlæger, familie medicin, Kiropraktorer og hospitaler.
Disse steder er prime område!
Husk at spørge om de har noget imod, og fortæller de, hvor meget du sætter pris på det.
5. anmoder om en udtalelse
“Kan jeg stille dig et hurtig spørgsmål? Hvad synes du om min nye visitkort design?” Derefter hånd du dem et visitkort.
Uanset hvad de siger, har de nu dit visitkort. Når de forsøger at aflevere det tilbage, så fortæl dem du havde tusindvis trykt, og de kan have at en.
Takke dem for deres tid og fortælle dem, hvis de nogensinde brug for hvad du sælger eller fremme, dine kontaktoplysninger er på kortet.
Hvis du var i stand til at gennemføre blot én af disse 5 idéer hver dag, vil du have mere forretning, at du kan håndtere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.