Året rundt med måltidskasser

Vores madvaner skifter sammen med årstiderne. Vi har små traditioner med mad hele året rundt. F.eks. når vi spiser pebernødder til juletiden eller får koldskål, når det er sommer. Vi spiser varmt og lidt federe mad, når vejret er køligt og vi skal til at være mere indenfor. Vi spiser kolde fødevarer når vejret bliver varmere og vi vil køle af. Måltidskasser kan blive sendt hjem til dig og følge dine madvaner året rundt og tilpasse sig årstiderne. Tjek de lækre produkter og vælg en lækker Årstiderne måltidskasse, du vil ikke fortryde det.

Salater til foråret

Foråret er begyndelsen på det nye år. Blomsterne og træerne begynder lige så stille at springe ud. Temperaturen begynder så småt at stige og vi gøre klar til at være noget mere udenfor. Det er tiden, hvor en lækker salat fra din måltidskasse kan være ekstra fristende. En frisk salat med lækre friske grøntsager som man kan nyde ude på terrassen.

Lækkert kød til sommeren

Det perfekte til grillen, er uden tvivl noget godt kød og pølser som man lige kan smække på grillen og nyde sommervarmen. Bestil lækre råvarer i din måltidskasse og prøv dig frem på grillen med alverdens kød og grøntsager. Så bliver sommeren lige en tand bedre og fuld af gode smagsoplevelser, for hele familien. 

Efterårets svampe og grøntsager

Når det begynder at blive efterår, kan man tage en tur i skoven for at lede efter svampe til lækre svamperetter. Man kan få mange smagfulde måltider med svampe i sin måltidskasse, som giver dig følelsen af hyggen ved efterår og giver dig varmen i det lidt køligere vejr. 

Suppe til den kolde vinter

Vejret er koldt og man har lyst til at gemme sig under tæppet med en dejlig varm kop kakao. Måltidskasser med varme supper er perfekte til vinterens kulde og der uendelige muligheder af lækre supper til den kolde vinteren