De hotteste kys

Ordet ‘Kys’ sendt en prikkende fornemmelse ned under dit hjerte. Helt ærligt, jeg vågner op hver dag i mit liv i jagten på et kys. Og hvor finder jeg det dagligt fra to fyre, hele vejen ned til Silicon Valley. Det kaldes ‘Google’.
Kan du forestille dig, hvis kys er så varmt og mest eftersøgte, hvorfor de fleste af ledere og direktører holde kører væk fra det? Nå, kører alle management Guru er stadig at finde og jeg bestemt ikke væk fra et kys.
Hvad er kys? Det er “Keep it Simple, Stupid”. Det er en forretningsidé, som har gjort wonder i talrige virksomheder men stadig strateg og planner holde kører væk fra kys.
Enkelhed i livet går en lang vej. Perfekte eksempel på dette er Google startside, med en søgefeltet og meget begrænset tekst her og der. Jeg behøver ikke at fortælle dig, hvem er de cool fyre fra Google. De holdt det så simpelt som det kunne være. Men tro mig; de havde til at tænke dette “ud af boksen”. Er det meget vanskeligt og komplekst at bo simpelt?
Der er en gammel siger, at “hårdere end anerkende berettigelsen af enkelhed stikning med det.” Logiske business tænkning elsker og beundrer enkelhed, men hvorfor executive kan ikke lide det. De køber ind i tanken om jazzede og frække ord. De fleste af ledere giver i disse forsøger tid af deres overenskomst. Men få modstået og blive star Kisser.
Når AOL lancere det version for vinduet holdt de det så simpelt som det kunne være. Steve Case, derefter CEO, sagde, “Vi altid sagde, at vi har set på AOL som værende om internettet og en hel del mere og mindre om teknologi og mere om brugeren erfaring”. Men folk hånet og kritiserede ham for sin enkelhed. Nørder fra Silicon Valley kaldet hans firma ubrugelige og ikke-tekniske.
Men Steve Case var ikke en person få flyttet hertil. Mange mennesker bruger til at give over for denne kritik og mister deres forspring. Lad mig gøre det enklere, med et citat fra jack Welch, “vi er i en af enkleste erhverv. Business er jo ikke raketvidenskab”.
Kan jeg stille et simpelt spørgsmål, ønsker du at kysse din pige ven gennem en videokonference? Huuh! Jeg vil aldrig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.