Sælg Trucking selskab – skridt til at sælge fragtfirma

Hvis du er besluttet at sælge trucking selskab, skal du pege på et par af nøglefaktorer, der styrer værd for din virksomhed. Videre planlægning at sælge trucking selskab skal du beslutte, om at sælge hele aktiver i virksomheden, som omfatter ejendomme, hvis relevant, vedligeholdelse infrastruktur bortset fra flåden. Det næste vigtige skridt for dig ville være at have aktiver vurderes af en godkendt taksator i din region.

Forberedelser til at sælge Trucking selskab

Ud over aktivets værdi er det afgørende at væsentlige faktor i revisionsrapporterne mindst tidligere fem år sammen med fremskrivninger for fremtiden. Dette danner grundlaget for udarbejdelse af salgsprisen.

Sekundær linje af præparater omfatter vedligeholdelse og fornyelse af relevante licenser til din virksomhed og lastbiler. Desuden beslutte hvorvidt du er parat til at forhandle og hvad bistand eller standardforskrifter du gerne vil tilbyde køberen.

Planlægger at sælge Trucking selskab

Første off, inddrage din revisor i hver kritisk fase. Dette hjælper du tjekke hvis salget drivende væk fra værd baseret paradigme til aktiv baseret en. Husk, aktiv baseret paradigme ikke tage hensyn til den fremtidige indtjening potentiale som gavner køber; Men, hvis din virksomhed ikke gør fortjeneste i de foregående år, du har ikke mange valg.

Skridt til at sælge Trucking selskab

Skridt til at sælge trucking selskab er ikke meget specifikke, bortset fra et par faktorer, som sælger til dine kammerater og højere afskrivning faktorer i modsætning til salg af fast ejendom. Her er et par skridt specifikke sælge trucking selskab der står som retningslinjer.

1. i stedet for direkte nærmer potentielle købere, er det klogt på din del at sprede det ord, du ønsker at sælge trucking selskab i branchen cirkel. Som erfaring fortæller, dette spark op spekulative værdiansættelse og isolerer slags dig fra at skulle hårdt forsvare din salgspris.

2. flyde meddelelser, du ønsker at sælge trucking selskab i lokale aviser og/eller internettet. Skærmen Køb tilbyder baseret på kriterier som tilbud, køberens omdømme og evnen til at håndtere yderligere flåde osv.

3. setup forhandlinger med screenede købere, men passe på ikke for at give efter for discount krav. Stikning til din pris (omend med en lidt fleksibilitet) er en gennemprøvet strategi, som næppe giver bagslag.

4. Vær specifik med købere om dine forpligtelser, hvad de er, på re-registrering ansvar og dens omkostninger, typisk hvis du ønsker at sælge trucking selskab til en interstate køber.

5. praktisk over betalingsbetingelser, højere udbetalingen bedre men være fordømmende Vær baseret på dine instinkter.

Endelig er det klogt ikke at sælge trucking selskab til et ukendt parti, selv om tilbuddet er indbringende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.